GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Hvad siger folk om TM

Se udtalelser fra mediterende her

Hvis TM virker så godt og I gerne vil skabe en bedre verden, hvorfor underviser I så ikke gratis i TM?


Når man køber noget af værdi, så tager man selvfølgelig prisen i betragtning. Men når man tænker på hvad man får, så er det faktisk billigt at lære TM – et program man kan have gavn af hver dag resten af livet, et program der kan forebygge hjerteanfald, hjælpe én med at sove bedre, undgå stress m.m. Og det er bare bivirkningerne. Det væsentligste resultat er at man får mere ud af livet.

Der er også et omfattende opfølgningsprogram med henblik på at sikre en korrekt udøvelse og en intellektuel forståelse af ens erfaringer – samt den danske TM-forenings kurser og vejledningsprogrammer med henblik på dybere erfaringer og på at fremme ens udvikling.

Det kan være man synes det er dyrt at lære TM. Men det kunne være værd at tage med hvor meget vi, som enkeltpersoner og som samfund, bruger på medicin og sundhedsvæsnet hvert år og at TM giver et bedre helbred og dermed færre omkostninger for sundhedsvæsnet. TM er et effektivt, forebyggende sundhedsprogram. På den måde kan kursusgebyret siges at komme ind igen mange gange. Når det kommer til stykket, hvor meget er det så værd at undgå et slagtilfælde? Og at få mere energi og udholdenhed og bedre relationer til sine nærmeste?

Kurset i Transcendental Meditation er en udgift, som kurser fra en hvilken som helst kursusudbyder er det. Og betalingen for kurset er en praktisk nødvendighed.

Man har brug for en kvalificeret lærer og en systematisk instruktion for at få tilstrækkeligt udbytte af TM. Instruktionen i TM-teknikken garanterer at hver ny mediterende bliver instrueret af en certificeret lærer gennem en personligt tilpasset instruktion og lærer at meditere korrekt.

Prisen for kurset afspejler ikke værdien af TM, men den pris der er nødvendig for at opretholde en lokal og en verdensomspændende undervisningsorganisation. Selvom TM-organisationen er “non-profit”, har den samme type udgifter som andre erhverv, husleje, lønninger, regnskab, lys og varme m.m. Fordi det er en veletableret organisation, kan folk lære TM i de fleste større byer i verden og få deres meditation checket eller få yderligere vejledning.

Organisationen træner lærere i alle lande og opretholder en systematisk undervisnings-procedure så virkningen af TM sikres for fremtidige generationer.

I velstående lande går en del af kursus-betalingen til at støtte programmer i udviklingslande. Faktisk er den globale TM-organisation involveret i projekter over hele verden, ofte i områder med store problemer, hvor denne særlige tilgang bliver føjet til uddannelsessystemet, fængselsvæsenet m.m. og transformerer livskvaliteten i de involverede skoler, fængsler, herberg og samfund. 

Endelig er det værd at tænke på, at prisen for at lære TM – og få gavn af teknikken – sandsynligvis er billigere end samfundets omkostninger til en enkelt dags indlæggelse på et dansk hospital. Men udgifterne til en dags indlæggelse bliver betalt af staten og vores sygesikring. Så måske det rigtige spørgsmål ikke er hvorfor det koster noget at lære TM, men snarere hvorfor en teknik, med så robust en videnskabelig dokumentation, ikke bliver dækket af Sygesikringen, mens tilgange der er mindre effektive og potentielt farligere bliver dækket, med store omkostninger for skatteyderne til følge.

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map