GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

George Lucas

George LucasGeorge Lucas lærte Transcendent Meditation for over 40 år siden. Internettet er fyldt med rygter om at begrebet “The Force” i hans Star Wars film var inspireret af Maharishis “Videnskaben om Kreativ Intelligens”, den teoretiske baggrund for Transcendental Meditation (hvor der også tales om at være i kontakt med ens “højere selv”). George Lucas har fornylig givet sin fulde støtte til David Lynch Foundations initiativer. En video er blevet udgivet på hans Edutopia-projekts hjemmeside (George Lucas Educational Foundation) om den store succes Transcendental Meditation (Stille Tid) har haft på en skole i San Francisco (se TM Edutopia Video).

Chefredaktøren for Edutopia sagde efter sit besøg på skolen i San Francisco, hvor TM er en del af skoledagen: “Ind imellem når man besøger en skole med succes, ser man noget der får én til at måbe, noget så ekstraordinært, at man må standse op og sikre sig at det man så, nu også er det det ser ud til at være.”

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map