GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Katy Perry: TM er det bedste jeg nogensinde har gjort for at få mere kreativitet, positiv energi og ro i mit liv

Katy PerryKaty rider på en bølge. I 2011 var hun den første der slog Michael Jacksons rekord med hele 5 numre fra samme album der kom øverst på hitlisten. På sin fødselsdag sidste år sendte hun et tweet til over 25 millioner fans og bad dem støtte David Lynch Foundation.

Katy har praktiseret Transcendental Meditation i over 2 år og fortæller at det er det bedste, hun nogensinde har gjort for at få mere kreativitet, positiv energi og ro i sit liv. Hun siger: “Når jeg føler mig træt, anspændt, bange eller deprimeret mediterer jeg. Det renser mit sind og jeg føler mig mere afslappet og glad. Jeg har delt mine erfaringer med mine venner og jeg anbefaler det til alle.

Jeg støtter David Lynch Foundation, fordi den gør millioner af mennesker over hele verden opmærksomme på Transcendental Meditation. Folk, som krigsveteraner der lider af post traumatic stress disorder (PTSD), børn fra fattige forstæder i store byer og piger og kvinder der har været ofre for vold.

Hjælp mig med at fejre min fødselsdag ved at donere penge til DLF. Det betyder ikke kun meget for mig personligt, men for alle de mennesker, du hjælper på den måde.”

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map