GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Leif Erntsen

TM-teknikken har været en naturlig del af min hverdag lige siden jeg lærte den i 1972. Fuldstændig som det at dyrke min mentale og fysiske hygiejne, er det blevet indlysende naturligt dagligt at dyrke mentalhygiejne. TM, tandbørste og Sæbe.

Jeg arbejder dagligt i vidt forskellige områder der alle stiller store krav til tilstedevær og energi/kraft, samtidig med evnen til at kunne sætte sig selv både ind og ud af focus.

Med den enkle, givende teknik som TM er, fylder mine daglige meditationer mig med energi – svarende til at gå ind ad én dør og komme ud af en anden, “fyldt op med frisk vand fra brønden”.

Som kunstner er det altafgørende at udvikle og forny sig, og jeg hører ofte udtalelsen: “Det er fantastisk, det er jo helt nyt, hver gang vi oplever dig.

Jeg oplever, at evnen til at kunne gennemskue, forstå og dermed tackle de udfordringer jeg møder i livet, vokser og bliver skarpere.

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map