GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Find dit nærmeste TM-kursussted nederst på denne side.

Hugh Jackman: TM har ændret mit liv

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

I interviews i den britiske udgave af Huffington Post og med Oprah Winfrey har Hugh Jackman fortalt om hva Transcendental Meditation betyder for hans privatliv og karriere. Her er hvad han sagde:

“Meditation har ændret mit liv.”

Hugh Jackman

“Der findes ikke noget der har åbnet mine øjne som Transcendental Meditation. TM gør mig stille og glad og giver mig ro i et ellers temmelig kaotisk liv!”

“Dét at være ægtefælle og far – det er også roller, men nedenunder dem er der en åndelig kerne der forbinder os allesammen – og som betyder mere end noget andet.”

“I meditationen kan jeg slippe alt. Jeg er ikke Hugh Jackman. Jeg er ikke far. Jeg er ikke ægtemand. Jeg dykker bare ned i det fel, som alting udspringer fra. Jeg tager bad i det.”

På spørgsmålet om hvordan han finder tid til Transcendental Meditation i sit travle liv, svarede han:

“Alle tager bad hver dag, og vi klager ikke over det. Vi gør det af vane. Der vil altid være undskyldninger for ikke at meditere…. Egoet siger: ‘Mand, du behøver ikke at meditere. Du har virkelig travlt. Hvad med børnene?’ Men siger jeg måske: ‘Jeg kan ikke tage bad i dag, fordi jeg skal give børnene opmærksomhed?’ Nej, vel!”

Hvad siger medierne om TM?