Hugh Jackman: TM har ændret mit liv

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

I interviews i den britiske udgave af Huffington Post og med Oprah Winfrey har Hugh Jackman fortalt om hva Transcendental Meditation betyder for hans privatliv og karriere. Her er hvad han sagde:

“Meditation har ændret mit liv.”

Hugh Jackman

“Der findes ikke noget der har åbnet mine øjne som Transcendental Meditation. TM gør mig stille og glad og giver mig ro i et ellers temmelig kaotisk liv!”

“Dét at være ægtefælle og far – det er også roller, men nedenunder dem er der en åndelig kerne der forbinder os allesammen – og som betyder mere end noget andet.”

“I meditationen kan jeg slippe alt. Jeg er ikke Hugh Jackman. Jeg er ikke far. Jeg er ikke ægtemand. Jeg dykker bare ned i det fel, som alting udspringer fra. Jeg tager bad i det.”

På spørgsmålet om hvordan han finder tid til Transcendental Meditation i sit travle liv, svarede han:

“Alle tager bad hver dag, og vi klager ikke over det. Vi gør det af vane. Der vil altid være undskyldninger for ikke at meditere…. Egoet siger: ‘Mand, du behøver ikke at meditere. Du har virkelig travlt. Hvad med børnene?’ Men siger jeg måske: ‘Jeg kan ikke tage bad i dag, fordi jeg skal give børnene opmærksomhed?’ Nej, vel!”

Hvad siger medierne om TM?

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

Orienteringsmøde om TM

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

TM-lærere

Lisbet Nørgaard 61 22 44 01