GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Colombias præsident Santos

Colombias præsident Santos – modtager af Nobels Fredspris 2016: »Jeg praktiserer Transcendental Meditation«

Juan Manuel SantosJuan Manuel Santos, Colombias præsident og modtager af Nobels Fredspris i 2016, fortæller om sin meditationspraksis og om betydningen af vedholdenhed.

»Jeg praktiserer Transcendental Meditation og har temmelig meget erfaring med det. Jeg hører til dem der mener, at det ikke kun er vigtigt at være tålmodig, men også at være vedholdende. Når man gør det rigtigt, så får man også resultater.« 

Juan Manuel Santos har praktiseret Transcendental Meditation i mange år. Nobelprisen har han fået for sine bestræbelser på at afslutte borgerkrigen i Colombia, der har stået på i 52 år.

Præsident Santos modtager prisen på vegne af alle fredselskende colombianere. Og dem er der mange af. Som den katolske præst Padre Gabriel Mejia der har viet sit liv til unge mennesker der aldrig har kendt til fred, gadebørn i det krigshærgede Colombia, unge lovovertrædere og børn der har bedøvet sig selv med stoffer.

Som et centralt værktøj i deres rehabilitering bruger han Transcendental Meditation. Teknikken giver de unge muligheden for at opleve lykke inden i dem selv. Erfaringen af deres eget indre selv giver disse børn og unge mulighed for at lægge den negative spiral af stofmisbrug og kriminalitet bag sig.

»Løsningen findes inden i hver enkelt. Inden i os alle findes der et helligt sted og vi kan træde ind i det… og når vi gør det sammen, finder vi mange løsninger.« — Padre Gabriel Mejia, Colombia

Der er mange der mener at afslutningen på 52 års borgerkrig er udtryk for den kollektive effekt af Transcendental Meditation. I Colombia har mange tusinde lært den form for meditation og dens avancerede teknikker og praktiserer dem regelmæssigt – og det bidrager med en indflydelse af harmoni og positivitet i hele landet så fjendtlighed fordamper. Læs mere under En bedre verden.

Foto: Agência Brasil

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map