GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Oprah Winfrey om TM: “Jeg er et 1000% bedre menneske når jeg gør det”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

I et interview med dr. Oz fortæller Oprah om da hun lærte Transcendental Meditation og betalte for at alle 400 ansatte i hendes firma kunne lære TM, og om de forandringer det har ført med sig.

“Klokken 9:00 om morgenen og 16:30 om eftermiddagen holder vi pause i arbejdet for at meditere, lige meget hvad vi har for” siger Winfrey. ”Og du kan ikke forstille dig den forskel det har gjort – folk der plejede at have migræne, får det ikke mere. Folk sover bedre, de har det bedre med hinanden og samarbejdet er blevet meget bedre. Det har været helt utroligt.” Om sig selv siger hun, at hun er blevet et 1000% bedre menneske, fordi hun med TM kommer i kontakt med noget der er større end hende selv.

Oprah blev opmærksom på TM da hun lavede en dokumentar om TM-samfundet i Fairfield, Iowa i USA. Det 45 minutter lange program viser en entusiastisk Oprah der tydeligvis var duperet af lokalsamfundet, der er kendt for sin lave kriminalitet, Maharishi-skolens iøjnefaldende resultater, grønne teknologier, en interesse for sund livsstil, sunde fødevarer, sund arkitektur og en utrolig iværksætterånd. Fairfield er også kendt for sine mange succesrige små virksomheder.

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map