GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Afhænger resultaterne ikke af om man mediterer korrekt? Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af at meditere?

Naturligvis afhænger resultaterne af om TM bruges korrekt og regelmæssigt.

Når vi taler om korrekt meditation gælder der for TM den enkel regel: Alle der er i stand til at tænke en tanke kan meditere TM fordi processen i Transcendental Meditation er lige så naturlig som at tænke.

Op gennem tiden har der desværre udviklet sig en forståelse af at det er svært at meditere, og at ikke alle kan få succes med det. Men det skyldes en misforståelse af hvad meditation egentlig er, at meditation kræver en form for fokus eller at kunne få sindet til at blive stille. Og en sådan koncentration er vanskelig, ikke særlig behagelig og kræver disciplin.

Transcendental Meditation er lige modsat. De to ord der bedst beskriver TM-teknikken er “let” og “naturlig”. Det er derfor at selv børn med ADHD, som kan have svært ved at sidde med lukkede øjne i bare 5 minutter, kan anvende TM med succes (se ADHD). Tilsvarende oplever personer der er anspændte og stressede, og måske endda lider af angst, at TM er let og også meget behagelig at praktisere fordi den tilstand af indre ro som de oplever under TM, er en stor kontrast til deres hverdag.

Godt at vide: Resultaterne af den forskning som du kan finde på dette site, viser altid gennemsnits-værdier for en stor gruppe “gennemsnits-“mennesker. Nogle mennesker gør hurtigere fremskridt end gennemsnittet og andre langsommere, men gennemsnits-værdien giver det mest realistiske billede af hvad du selv kan forvente. Derfor har vi valgt at fokusere mere på forskning end på personlige succeshistorier, der ofte kun repræsenterer de bedste resultater. Regelmæssighed og uskyldighed i udøvelsen er nøglerne til fremgang.

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map