GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Nuuk

Vælg en anden by

Skal jeg lægge mit liv om for at lære TM?

Nej, slet ikke.

Transcendenal Meditation er en “gør det selv” teknik og kræver ingen ændringer i livsstil, tro eller andre ting i ens liv.

Men det betyder ikke at der ikke er noget der ændrer sig. TM-mediterende oplever tit at de ryger og drikker mindre, sover bedre, spiser sundere og får bedre relationer til familie og venner. Men forandringerne sker på en naturlig måde indefra.

Vi er klar over at der findes rygter om Maharishis person og hans organisation og at folk måske frygter, at de ved at lære TM bliver medlem af en organisation, der kræver at de ændrer deres livsstil.

Men det er uberettigede rygter. Det er derfor flere og flere stater og offentlige institutioner bakker op om TM-teknikken, selv til brug i skoler med mindre børn. Det sker fordi det har vist sig, at ikke alene er TM-teknikken (og organisationen der underviser i den ) uskadelig, men udøverne har mulighed for at opnå en lang række positive virkninger.

TM i pressen

Lær Transcendental Meditation i Nuuk

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland Klik her for et kort

GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Møderne er gratis, men pladsen er begrænset. Tilmeld dig nu.

Desværre er der ikke planlagt info-møder i dit område lige nu, men vi vil meget gerne holde dig orienteret om nye møder.
Få besked Få besked ×

Nuuk TM kursus-sted

Atuarfik Samuel Kleinschmidt, 3900 Nuuk Grønland

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andre mødesteder i Danmark

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map