GRATIS TM ORIENTERINGS-MØDE

Find dit nærmeste TM-kursussted nederst på denne side.

Mange meditationsteknikker lover store forbedringer, hvad er der specielt ved TM?

Forskningen viser TMs styrke i forhold til andre teknikker

Det væsentligste ved Transcendental Meditation er at finde i ordet “transcendental”. TM er en metode der giver en erfaring af at transcendere. At vejlede folk til den erfaring er en fintfølende proces, der kræver en præcis og trinvis personlig indføring og omhyggelig opfølgning.

TM adskiller sig fra andre metoder på 3 væsentlige måder: 

Uanstrengthed: TM involverer ikke koncentration, kontemplation eller forsøg på at kontrollere sindet. TM er uanstrengt og kan praktiseres siddende bekvemt i en stol.

Evidensbaseret: Over 380 publicerede undersøgelser af TM-teknikken dokumenterer en lang række virkninger for velvære og livskvalitet, herunder mindre stress og angst og bedre hjerte-kar-sundhed, kognitive funktioner m.m.

Standardiseret for at sikre effekten: Certificerede TM-lærere sikrer at teknikken virker og giver de ønskede resultater ved at give en standardiseret instruktion i TM. Der undervises, med andre ord, i TM på samme måde over hele verden. Denne stardardisering en en vigtig faktor og gør kvalitetsforskning mulig.

Adskillige undersøgelser har sammenlignet virkningerne af TM med virkningerne af andre former for meditations på angst, forhøjet blodtryk, misbrug, selvrealisering m.m. Hver eneste gang kom man frem til samme resultat: erfaringen af at transcendere er langt dybere end almindelig afslapning (Se TM sammenlignet med andre meditations-teknikker).

Hvad siger medierne om TM?